ISO E SUPER - Ключова нотка

Парфюм без Алкохол

Тайната съставка зад някои от най-популярните парфюми...

За него се твърди, че имитира нашите

естествени феромони и стимулира

сексуалната привлекателност.

Повече детайли

11,00 лв Без данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН ПАРФЮМ ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ в АРОМАЛАМПА ! АРОМАТИЗИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ !

ISO E SUPER - Известен със своята сила, както и с изненадващ плътски аромат, Iso E Super е ключова съставка, ако искате вашия парфюм или афтършейв продукт да има влияние.

Той е вълшебен аромахимик - тайната съставка зад някои от най-популярните парфюми на пазара днес. Кадифен гладък дървесен кехлибар, почти недоловим, с нотки на сладък кедър и пипер, за него се твърди, че имитира нашите естествени феромони и стимулира сексуалната привлекателност. ISO E Супер изчезва и да се появява на вълни. Той действа на подсъзнателно ниво, много красиво, самостоятелно или смесен с ванилия, мускус, флорални и плодови аромати, особено цитрусови. Без алергени!

Създайте магическа смес с други основни и ароматни масла, и след това се добавете малко от него. Препоръчителна максимална концентрация на използване във вашия парфюм или афтършейв е 8%

ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !

* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Комбинирайте с други аромати! Създавате вашия личен парфюм.
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате някакво леко, бързо попиващо масло, като Кокос фракционно, в което да добавите този аромат.
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 - 5%).
Задължително да се разреди преди употреба!

Разтворимо в масло, етанол, пропилен гликол.

Неразтворимо във вода

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Дръжте далеч от деца!

ВНИМАНИЕ:

Giza Perfumes не носи отговорност за неправилна или прекомерна употреба на ароматните масла. Отговорност на потребителя е да намери всякаква необходима за него информация, съобразно личните му потребности. Препоръките, дадени тук имат ориентировъчен характер и не освобождават от отговорност потребителите.

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено UK

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: