ЦВЕТЕ на ЖИВОТА – Ритуално масло етеричен бленд

Натурален

За магични и духовни ритуали

Свещен символ на Безкрайността и Сътворението

Повече детайли

10,00 лв Без данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

ЦВЕТЕ на ЖИВОТА – Ритуално масло бленд

Свещен символ на Безкрайността и Сътворението

Цветето на живота е символ, произхождащ от свещената геометрия, който съдържа всички основни градивни елементи на Вселената, които ние наричаме платонови твърди тела.

Сместа съдържа масла, които помагат на хората да усъвършенстват уменията си за радост, щастие и сътворение. Това е универсален символ, изобразяващ създаването на всичко.

В тези блендове, етеричните масла взаимно се допълват и подсилват действието си.

Състав по INCI: Касия (Cinnamomum Cassia), кипарис (Cupressus Sempervirens), тамян (Boswellia Serrata), грейпфрут (Citrus Paradisi) и розмарин (Rosmarinus Officinalis CT Verbenone).

Употреба:

Добавете 5-7 капки (0,3 ml) към вода в изпарител или арома лампа.

Добавете 10 капки (0,5 ml) към 15-25 ml носещо масло за използване при масаж.

Добавете 6-15 капки (0,1 ml) на 30 g от избраната база за грижа за кожата преди нанасяне. Добавете 2 - 12 капки във вашата баня.

Не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте добре затворено на тъмно място далеч от достъп на деца. Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да не се използва от бременни, деца под 3г., както и хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Производител: UK
Колчество: 5мл / 10мл. В тъмно аптекарско шише, с капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои масла може да предизвика индивидуални алергични реакции.

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!