ДХАРМА – Ритуално масло етеричен бленд

Натурален

За магични и духовни ритуали

Мъдрост Знание Прозрение

Повече детайли

10,00 лв Без данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

ДХАРМА – Ритуално масло бленд

Мъдрост Знание Прозрение

Дхарма колело – символизира пътя към просветлението, още от времето на ранния будизъм. Смята се, че Буда е задействал „колелото на дхармата“, когато е произнесъл първата си проповед .

Първото, второто и третото завъртане на Колелото на Дхарма се състоят от ученията на будизма, възникнали след като Буда за първи път е постигнал просветление. Това е, когато той се издига от Медитацията и започна да върви по пътеката към Нирвана.

Дхарма е преди всичко Мъдрост, Знание и Прозрение.

Истина, Добродетел, Движение.

Дхарма е пътят към постигане на просветление и достигане до Нирвана (най-високото състояние на битие, което човек може да постигне).

Тази смес съдържа масла, които могат да помогнат за предизвикване на медитативно състояние и да поддържат ума ви чист и фокусиран върху това, което предстои.

В тези блендове, етеричните масла взаимно се допълват и подсилват действието си.

Състав по INCI: лавандула (Lavandula Angustifolia), пачули (Pogostemon Cablin), мандарина (Citrus Nobilis), роза здравец (Pelagonium Graveolens) и мента (Mentha Spicata).

Употреба:

Добавете 5-7 капки (0,3 ml) към вода в изпарител или арома лампа.

Добавете 10 капки (0,5 ml) към 15-25 ml носещо масло за използване при масаж.

Добавете 6-15 капки (0,1 ml) на 30 g от избраната база за грижа за кожата преди нанасяне. Добавете 2 - 12 капки във вашата баня.

Не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте добре затворено на тъмно място далеч от достъп на деца. Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да не се използва от бременни, деца под 3г., както и хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Производител: UK
Колчество: 5мл / 10мл. В тъмно аптекарско шише, с капкомер

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои масла може да предизвика индивидуални алергични реакции.

Декларация:

Написаното тук е предназначено само за образование и информация. В никакъв случай не е предназначено да предотвратява или диагностицира някакви медицински състояния или да заменя каквито и да е предписани медикаменти или медицински съвети от здравен експерт. Ние не сме медицински специалисти и тази информация се споделя само с обща образователна цел.

Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! .
Сайтът не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!