МАСЛО от МОРКОВ

Натурален

Омекотява, придава блясък...

помага срещу преждевременното състаряване

и образуването на бръчки.

Повече детайли

4,50 лв Без данък

Доставка: от 1 до 3 дни

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

МАСЛОТО oт МОРКОВ омекотява, придава блясък, препоръчва за това, че засилва имунната система и помага срещу преждевременното състаряване и образуването на бръчки.
В козметологията маслото от морков е известно като маслото, което разбужда блясъка на кожата. То притежава добри хидратиращи и ревитализиращи свойства и е подходящо за всички типове кожа. Богатото съдаржание на витамини A, B и F го превръща в идеалното масло за подготовка на кожата за слънчеви бани и улеснява почерняването на слънце. При използването му след излагане на слънце то спомага кожата да възвърне своята гъвкавост и да се запази равномерния и красив тен. Ревитализиращо, то е подходящо за всички типове кожа.

Растителното масло от морков, се използва в чист вид или смесено с други растителни масла.Същевременно то представлява идеална основа за разтваряне на етерични масла за грижа за тялото, лицето и косата.
Прибавете към 10 ml растително масло няколко капки от етерични масла, подбрани според техните свойства и индивидуалното ви желание, за да получите масло за ароматна грижа.
-Грижа за тялото: 3 до 5 капки
-Грижа за лицето: 1 капка
-Маска за коса: 2 капки
-За локална употреба: 5 до 15 капки
-Деца над 2 години: 1 до 2 капки

Производител: UK
Количество – 10мл / 50мл в тъмно аптекарско шише.

Съхранение:на хладно и тъмно място далече от от топлина и светлина

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: