ВОСЪЧНА ОРХИДЕЯ с ПАЧУЛИ

Натурален

Екзотичен аромат на орхидея,  поласкан от роза, жасмин и бяла лилия в кремообразен ансамбъл от тонка боб, ванилия, кедрово дърво и пачули.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

6,80 лв Без данък

Доставка: от 3 до 6 седмици

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Нектарен флорален аромат, доминиран от екзотичния аромат на орхидея. Връхните нотки на портокал и зряла круша създават вълнуващо въведение в тропическия сърдечен акорд, който ще последва и преобладава. Средният акорд на орхидея е поласкан с роза, жасмин и бяла лилия, които след това се съединяват в основата с кремообразен ансамбъл от тонка, ванилия, кедрово дърво и пачули.

ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !

Нашите ароматни масла са специално формулирани, за да бъдат подходящи за сапуни, свещи и продукти за грижа за кожата и косата. Ароматите са изключително богати, сложни и дълготрайни.
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 – 5% или до 10% за свещи).
Задължително да се разреди преди употреба!

* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Комбинирайте с други аромати! Създавате вашия личен парфюм.
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате някакво леко, бързо попиващо масло, като Кокос фракционно, в което да добавите този аромат. Отличен резултат ще получите, ако за разтворител използвате DPG – Дипропилен гликол

Разтворимо в Масло, Етанол, Пропилен гликол, Ди пропилен гликол

Неразтворимо във вода

Задължително да се направи тест за алергия преди употреба! Да се избягва контакт с очите! При попадане в очите, изплакнете обилно с вода!

Не поглъщайте, колкото и вкусно да ухае!

Дръжте далеч от деца!

Моля, имайте предвид, че ароматните масла са синтетични и не трябва да се бъркат с естествените етерични масла.

ВНИМАНИЕ:

Giza Perfumes не носи отговорност за неправилна или прекомерна употреба на ароматните масла. Отговорност на потребителя е да намери всякаква необходима за него информация, съобразно личните му потребности. Препоръките, дадени тук имат ориентировъчен характер и не освобождават от отговорност потребителите.

опаковка: Тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер, 5мл или 10мл.

Произведено EU

Профил на аромата: Силен флорален/сладъкПотребители, които купиха този продукт, купиха също: