Oбщи условия за използване на уебсайт и е-магазин https://giza-perfumes.eu

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване в www.giza-perfumes.eu

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин Giza Perfumes (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от Giza Perfumes. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.giza-perfumes.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Giza Perfumes е регистрирана търговска марка на „ГИЗА ПАРФЮМИ” ЕООД.

„ГИЗА ПАРФЮМИ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Варна, бул. „Васил Левски“ 9/А

ЕИК: 207353617

2. За поверителноста на вашите данни

Giza Perfumes обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че www.giza-perfumes.eu има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и досавка

- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на www.giza-perfumes.eu

Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на www.giza-perfumes.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на www.giza-perfumes.eu е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници.

В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчката на продукт/и през е-магазините означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница: http://giza-perfumes.eu/delivery/ или да получите информация за нея в процеса на поръчка.

ВАЖНО: Редовните и промоционалните цени на продуктите в този сайт, може да НЕ СА ИДЕНТИЧНИ с цените на продуктите, както и с обявяваните промоции във физическия магазин Giza Perfumes - гр. Варна

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

2. Избрали сте "Плащане по Банков път, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на giza-perfumes.eu ; giza-cosmetics.eu - (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас.

6. Плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка.

Предлагаме 3 начина за плащане

ПЛАЩАНЕ
* Плащане с "Наложен Платеж" ППП - Пощенски Паричен Превод.

Плащането се осъществява чрез пощенски паричен превод (плащане на куриер при доставка). При плащане с пощенски паричен превод ще получите разписка от куриера, която замества касовия бон. Съгласно Наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, при плащане с ППП нямаме задължение за издаване на касов бон.

В случай, че имате издадена фактура следва да прикрепите разписката за ППП (която, ще получите от куриера) към фактурата.
ВАЖНО: В случай, че Ви е необходима фактура за доставката, то следва да изискате документа от куриерската фирма, която доставя пратката.

Цената на доставка се изчислява според актуалната тарифа на Спиди.

Този начин на плащане е възможен само в случаите, когато:
1. Стойността на поръчката е до 200 лв.
2. Доставката е за лицето, което е направило поръчката, т.е. адреса на доставка и адреса на плащане е един и същ.

* Заплащане по банков път
Заплащане с платежно нареждане на посочената банкова сметка.
1. За поръчки – подаръци, т.е. доставката НЕ Е за лицето, което е направило поръчката и/или адреса на доставка е различен от основния адрес на лицето направило поръчката.
Като основание за плащане посочете номера на поръчката. Поръчката ви ще бъде изпълнена, след като имаме потвърждение от банката за извършеното плащане;

При заплащане по банков път, задължително се издава фактура на физическо или юридическо лице, която ще бъде изпратена до посочена от Вас електронна поща.

* Плащане на място във физическия ни магазин

При покупки от физическия магазин се издава фискален бон, който клиента е длъжен да съхрани до напускане на обекта.

Има възможност за издаване на фактура на място.

ВАЖНО: Редовните и промоционалните цени на продуктите в този сайт, може да НЕ СА ИДЕНТИЧНИ с цените на продуктите, както и с обявяваните промоции във физическия магазин Giza Perfumes - гр. Варна

7. Доставка и получаване на продуктите

1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

3. Получаване на място в магазин Giza Perfumes: избира се в процеса на поръчка.

8. Рекламации

* Замяна или връщане на продукта (чл. 55, ал. 2, т.5 от ЗЗППТ) може да бъде направена в срок до 14 дни след получаване на стоката, при констатиране в момента на получаването пред куриера на следните обстоятелства:
- Нарушена опаковка
- Несъответствие на заявеното количество;
- Несъответствие на доставения със заявения продукт;
- Видим дефект на продукта.

Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:

Варна 9000

ул. „Драгоман“ 7

магазин Giza Perfumes

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 889 915 754, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от www.giza-perfumes.eu

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при които не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост на Giza Perfumes и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Гиза Парфюми ЕООД. Използването на услугите на уебсайтовете не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

12. За Информацията и продуктите

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.