"> GIZA PERFUMES
  Вальюта:    
Езык:     Български Руский English 
Сейчась в вашей корзине есть:(0) артикулы
Категории
ОЩЕ ИНФО ДЛЯ...
GIZA PERFUMES » ОН-ЛАЙН МАГАЗИН ДЛЯ Натуральные Духи » За Любители Парфюмери » Ключови Нотки » » ИЗОПРОПИЛ МИРИСТАТ – фиксатор и носител за парфюми - 100мл
7.00лв.
ИЗОПРОПИЛ МИРИСТАТ – за да сътворите парфюмна композиция
Изопропил миристат е безалкохолна, бистра, безцветна, без миризма, мобилна течност. Той е прекрасен фиксатор на аромати и отличен носител на парфюмна композиция. Може да се използва при парфюми без алкохол или за превоз на аромат или етерични масла в спрейове за бельо, спрейове за тяло и рол-он "сухи" парфюми.
Смесете го с любимите си аромати масла да създадете свои собствени парфюми.
Добавете в лосиони, балсами и мехлеми за едно хубаво копринено, пудрено, немазно усещане. ( концентрация - 1% до 5% )
Може да го използвате в продукти за грижа за косата, за да добавите блясък и намаляване на сухотата.
За да направите парфюм просто го смесете с ароматни или етерични масла.. Разклатете добре и нанесете върху кожата.
~ Разтворим в алкохоли
~ Неразтворим във вода

Приложение в козметиката:
Изопропил миристат е синтетично масло широко използвано в козметичната и фармацевтичната промишленост като лубрикант, омекотител и овлажнител. Произвежда се чрез кондензиране на миристинова киселина с изопропилов алкохол. Миристиновата киселина е мастна киселина в някои растителни източници като индийско орехче и палмови семена.
Маслото лесно се абсорбира от кожата и намалява мазния характер на козметичния продукт, текстурата е ефирна и нежна, като създава усещане за мекота и хлъзгавост. Често се използва като добавка в продуктите за хигиена на устната кухина, като вода за уста.
Това масло притежава няколко уникални характеристики, които го правят ценна добавка в много козметични и фармацевтични продукти. Най-важното от тях е, че е лесно за усвояване от кожата. Използва се като успокояващо средство в кремове и лосиони. Осигурява дълбоко, бързо проникване на био-активните вещества в кожата.
Изопропил миристат е обща съставка във фармацевтични състави. Той се използва като нетоксична алтернативна за лечение на главови въшки. Създава восъчен слой, който изолира въшките и причинява смърт от обезводняване. Той е също така ефективен за контролиране на орални бактерии.

Внимание:
Макар че като цяло се счита за безопасен, изопропилов миристат може да причини леки алергични реакции и може да влоши кожни заболявания, като акне.
Независимо че изопропиловия миристат е неканцерогенен и нетоксичен, се съобщава за редки случаи на алергични реакции. Тези, които страдат от акне трябва да избягват използването на продукти, съдържащи това масло, тъй като е доказано, че състоянието, в някои случаи може да се влоши. Същото се отнася за хора с естествено мазна кожа. Деца на възраст под четири не трябва да използват продукти, които съдържат изопропил миристат.
Количество: 100мл.

Декларация за Алергени на Изопропил миристат

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.


7.00лв.

Прошу выберите из наличных опции:
Количество:
Етот продукт добавлень на Saturday 13 September, 2014.
Контакти дистрибутори
Коментарии Вернись
Клиенты, каторые покупили етоть продукт, покупили тоже
Рассказать другу


Информируйте свой друг для етого продукта.
Быйстры Поиск!
Използуйте ключывые слова для поиска продуктов.
Подробый Поиск
Дизайнеры