"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
GIZA PERFUMES » ОН-ЛАЙН МАГАЗИН ЗА НАТУРАЛНИ ПАРФЮМИ » РАСТИТЕЛНИ МАСЛА » Базови
Масла
» » МАСЛО ОТ БИО КАРИТЕ (Shea buter) ОРГАНИК - 50гр
5.50лв.
• МАСЛО ОТ КАРИТЕ (SHEA BUTER) се получава от плодовете на африканско дърво Butyrospernum parkii. Съдържа мастно разтворимите вещества на плода и има естествен слънцепредпазен фактор до 4. Състои се наполовина от наситени, наполовина от полиненаситени мастни киселин, есенциални мастни киселини, фитостероли, витамин Е и Д, провитамин А и алантоин. Използва се от елитната дневна козметика. Важна съставка е в медицинските средства за лечение на изгаряния. Облекчава мускулните болки .Подобрява физическата издържливост.
Каритето е може би най-силно подхранващото масло. Действието на маслото е не само на повърхността, но и в дълбочина, като регулира липидния синтез. Способства и за задържане на влагата и така комплексно подобрява цялостния хидробаланс. Стимулира производството на колаген и така активно се бори със стареенето и отпускането на кожата. Ефикасно е и за предпазване от стрии в периода на бременността.
Попива много добре в кожата, без да оставя повърхностно омазняване. Създава върху кожата тънък защитен слой и усещане за сухота. Топи се при температурата на човешкото тяло. Втрива се в кожата без масаж и е подходящо за употреба вместо дневен крем. Подходящо за:
* масажи на цялото тяло
* маски за коса
* балсам за устни
* кремове, сапуни…

Маслото от шеа е една от най-ефективните грижи за кожата както през зимата, така и след нейното излагане на слънце. Също така е отличен балсам за устни.

Употреба:
-За директен масаж върху лицето, шията, деколтето, както и останалите части на тялото: върховете на пръстите се потапят в масло и се масажира с леки движения.
-Маска за коса – намазва се косата по цялата и дължина и престоява 20 мин.
- Вместо нощен крем – за дълбока хидратация
-Като базово масло в аромотерапията
-Добавяне към готови козметични продукти:
Бносител: Бурел ЕООД
Количество - 50гр.

Съхранение:на хладно място далече от от пряка слънчева светлина

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.
5.50лв.

Този продукт беше добавен на Friday 31 January, 2014.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма