"> GIZA PERFUMES
  Currencies:    
language:     Български Руский English 
now in your cart (1) items
Categories
MORE INFO ABOUT:
GIZA PERFUMES » NATURAL PERFUMES ON-LINE STORE » За Любители Парфюмери » Парфюмни Основи - концентрат » » Комплект "Моят Парфюм"+ Подарък - за Експериментатори
27.00лв.
Комплект "Моят Парфюм"+ Подарък - за Експериментатори СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН ПАРФЮМ ! НАПРАВЕТЕ ЛЮБИМИЯ СИ АРОМАТ УНИКАЛЕН !

Комплектът включва:
* Парфюмна Основа по избор - 10мл.
* Парфюмни нотки по избор 3бр. по 5мл.
* Подарък - Флакон за парфюм с ролка -12мл.

Парфюмните Основи, предлагани от нас, са смеси от предимно етерични масла и ароматни химикали. Това са готови парфюмни композиции, които притежават определена насоченост ( Цветна, Ориенталска, Унисекс, Акватична, Дървесна и т. н.) Макар че са сравнително семпли, могат да се използват направо като парфюм - концентрат. Може и да се превърнат в богати и многопластови парфми, като към тях се добавят различни аромати от нашите колекции.

Нашите Парфюмни Основи могат да се смесват в почти безкрайни комбинации за получаване на индивидуални и само ваши, специфични концентрирани парфюми. Създайте свой собствен парфюм! Изразете себе си!

Какво е необходимо да направите?
Голяма част от вашия уникален парфюм-концентрат трябва да се състои на Парфюмна Основа или смес от Парфюмни Основи - около 90%.
За получаване на специални уникални ефекти, заобленост и дълбочина - добавяте малък процент (средно 1 - 10%) единични аромати от нашата колекция за Парфюмери.

Пример за една проста рецепта:
''ФАНТАЗИЯ ЦВЕТЯ'' - 8 части
Муск - 1част
Сандал - 1част

От тук нататък, трябва да разредите вашия концентрат със спирт или с масло от Жожоба, в желаното от вас съотношение - обикновенно 20-30% за спрей парфюм.

Един съвет:
Работете с малки количества!

Какво още можете......
* Можете да го използвате за ароматизиране на помещения или дрехи, смесен с Polysorbate 20 и вода.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 - 5%).

Понякога при комбинация от бази, сместа може да помътнее. В такъв случай е препоръчително да се охлади до 2-5 C и след това да се филтрира .

ВНИМАНИЕ: Тези продукти са концентрирани! Не ги употребявайте неразредени директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !
Пазете от деца!
Производител: Tokos -Холандия


27.00лв.

Please select from the Available Options:
Вид:
This product was added to our catalog on Friday 01 November, 2013.
Контакти дистрибутори
Reviews Back
Tell A Friend


Tell someone you know about this product.
Quick Find
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Designers