"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
GIZA PERFUMES » ОН-ЛАЙН МАГАЗИН ЗА НАТУРАЛНИ ПАРФЮМИ » АКТУАЛНО » МАСЛА и КОКТЕЙЛИ » » МАСЛО ОТ СИНАП - Студено пресовано /Mustard oil/ Cold pressed
6.99лв.
5.99лв.
МАСЛО ОТ СИНАП - Студено пресовано /Mustard oil/ Cold pressed

Уникално средство за коса!

Превъзходно за лечебен масаж!

Синапеното семе съдържа различните минерали, мастни киселини и други хранителни вещества. То е богато на калций, магнезий, желязо, цинк, селен, бета-каротин и Омега-3 мастни киселини, глицериди на еруковата киселина, белтъчини, слузни вещества и др.
Маслото от Синап се използва в народната и научната медицина като дразнещо средство, което предизвиква нахлуване на кръв към болното място, затопля, подобрява кръвообращението и лекува възпалителния процес. Освен това то дразни рефлекторно дихателния център и подобрява дишането. Най-често се прилага външно на различни части от тялото при простудни състояния, бодежи, бронхит, пневмония, ревматизъм, лумбаго, артритни болки и др.

Маслото от Синап има широко приложение в Аюрведа и най-вече при традиционния масаж на скалпа. Подобрява циркулацията; уеднаквява тена на кожата; при масаж облекчава схващане и болки в мускулите. Има и противовъзпалително действие.

INCI Name: Brassica Alba Seed Oil

Химически състав: Brassica Alba масло студено пресовано от семената на бял синап, Brassica Alba, Brassicaceae

Цвят: Много бледо жълто, прозрачна, мазна течност

В съответствие с изискванията на настоящите козметични директиви 67/548 ЕИО et 1999/45/ЕО

ДЕЙСТВИЕ:
Коса:
- подхранване и ускорен растеж
- при косопад - заздравява, сгъстява косата и ускорява растежа й
- забавя процесите на посивяване на косата
- много полезно при анти-гъбично лечение или инфекции на скалпа, изтощена коса, сух скалп, сърбеж и пърхот.
Синапено масло оставя косата блестяща, жизнена и красива.
Изследванията показват, че синапеното масло е най-доброто масло за суха и изтощена коса. Тъй като се абсорбира в косата, не само овлажнява и ремонтира от външната страна косъма, но действа и в дълбочина. Поради това, че маслото се усвоява напълно, позволява да се използва много по-често от другите масла, които не се усвояват.

Друга причина да предпочетем употребата на Синапеното масло за коса, пред другите масла, е че те образуват покритие върху косъма и запушват фоликулите, което води до увреждане. В допълнение, синтетичните овлажнители или балсами имат изсушаващ ефект поради липсата на естествени масла. За мнозина също е важен фактът, че синтетичните продукти често са направени от животинска мазнина и могат да причинят проблеми като кожни обриви по скалпа и косопад

Масаж:
При комплексното лечение на болки в гърба и ревматоиден артрит с помощта на масаж, Синапено масло има загряващ ефект, увеличиава циркулацията на кръвта и предизвиква изпотяване, което намалява температурата на тялото, премахва токсините, излишната вода и сол от вашата система. По същество, масажите със синапено масло са релаксиращи, намаляват болката, тонизират кожата и премахват токсините, за да насърчат здравето на кожата.
Маслото от Синап може да се употребява самостоятелно или в комбинация с други растителни и/или етерични масла, за по добър ефект.

ВАЖНО:
Не се препоръчва употреата на синапено масло при е малки деца или бебета, тъй като може да предизвик алергични реакции и кожни раздразнения!

Ако почувствате усещания на затопляне след прилагането на маслото, това не е реакция на кожата, а увеличаване на циркулацията на кръвта, което е нещо добро и със сигурност не е причина да спрете да използвате синапено масло.
Cъxpaнeниe – далеч от пряка слънчева светлина
Производител: UK
Количество – 50мл, в тъмно аптекарско шише

ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.


6.99лв.   5.99лв.

Този продукт беше добавен на Thursday 22 August, 2013.
 | Catalog_bg | 
Contacts
Коментари Назад
Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма