"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
4.50лв.
МАСЛОТО oт МОРКОВ омекотява, придава блясък, препоръчва за това, че засилва имунната система и помага срещу преждевременното състаряване и образуването на бръчки.
В козметологията маслото от морков е известно като маслото, което разбужда блясъка на кожата. То притежава добри хидратиращи и ревитализиращи свойства и е подходящо за всички типове кожа. Богатото съдаржание на витамини A, B и F го превръща в идеалното масло за подготовка на кожата за слънчеви бани и улеснява почерняването на слънце. При използването му след излагане на слънце то спомага кожата да възвърне своята гъвкавост и да се запази равномерния и красив тен. Ревитализиращо, то е подходящо за всички типове кожа.

Растителното масло от морков, се използва в чист вид или смесено с други растителни масла.Същевременно то представлява идеална основа за разтваряне на етерични масла за грижа за тялото, лицето и косата.
Прибавете към 10 ml растително масло няколко капки от етерични масла, подбрани според техните свойства и индивидуалното ви желание, за да получите масло за ароматна грижа.
-Грижа за тялото: 3 до 5 капки
-Грижа за лицето: 1 капка
-Маска за коса: 2 капки
-За локална употреба: 5 до 15 капки
-Деца над 2 години: 1 до 2 капки

Производител: UK
Количество – 50мл в тъмно аптекарско шише.

Съхранение:на хладно и тъмно място далече от от топлина и светлина


ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.


4.50лв.

Моля изберете от наличните Опции:
Количество:
Този продукт беше добавен на Thursday 21 March, 2013.
 | Catalog_bg | 
Contacts
Коментари Назад
Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма