"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
5.00лв.
ГЛИЦЕРИН 100% РАСТИТЕЛЕН

Глицеринът е една от най-популярните съставки, използвани в козметиката, особено в кремовете за лице. Неговото овлажняващо действие е свързано с много ясно изразените му хигроскопични свойства. Подобрява мекотата и еластичността на епидермиса. Достига до по-дълбоките части на роговия слой на епидермиса и остава там „задържайки” водата за около 24 h.
В чист вид той представлява безцветна течност, която има свойството да привлича и задържа влагата от околната среда. Именно това негово свойство се използва в грижата за косата и кожата.
Глицеринът успокоява и овлажнява без неприятното усещане за омазняване, което създават маслата, дори и най-леките и освен това създава невидим защитен слой срещу агресията на околната среда.

Растителният глицерин е неизмеримо по-ценен от синтетичния, защото се добива от кокосово или палмово масло чрез хидролиза.

Състав: глицерол (99.5%)
INCI име: Глицерин
Произход: Франция
Плътност: 01.02-01.03
Презентация: Бистра, безцветна сироповидна течност.

ПРИЛОЖЕНИЕ: идеален за всички типове кожа, особено суха и дехидратирана кожа
• Кремове и овлажнители
• Лосиони
• Гелове
• Душ-гелове
• Шампоани, балсами, маски за коса и стайлинг продукти

ДЕЙСТВИЕ:
*Укрепва защитната бариера на кожата, като по този начин я предпазва от неблагоприятни атмосферни условия и замърсяванията във въздуха.
*Стимулира излющването на мъртвата кожа. Затова след продължителна употреба на продукти с глицерин кожата става по-гладка, а луничките изсветляват.
*Прави косъма гъвкав и еластичен и особено добре се отразява на къдравите коси.
*Ускорява заздравяването на епидермиса при нараняване или кожни заболявания, при които кожата загрубява / екземи, псориазис и др./

ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ:
За да премахнете петно (плодове, чай, кафе, шоколад, червило ...) от тъкан: накиснете петното за растителен глицерин, като масажирате добре . Оставете за през нощта, след това изперете нормално

Дозировка:
• В кремове и овлажнители: 1-8% (от общото тегло на препарата)
• В шампоани и душ гелове: 1 до 10%
• В балсами за устни: 1 до 10%
Препоръчителни дози: Препоръчителни концентрации:

Препоръчителни концентрации:

Общо количество в крайната формула 2% от Растителен Глицерин 5% от Растителен Глицерин 10 % от Растителен Глицерин
за 30 гр. готов продукт 0,6 грама(0,5мл.) 1,5 грама (1,5мл.) 3 грама (2,5мл.)
за 50 гр. готов продукт 1 грам (0,8 мл.) 2,5 грама (2мл.) 5 грама (4 мл.)
за 100 гр. готов продукт 2 грама (1,6 мл.) 5 грама (4мл.) 10 грама (8мл.)
ВНИМАНИЕ: Никога не го използвайте неразреден глицерин върху кожата, защото действието му е прекалено силно и може да раздразни кожата. В продукти, предназначени да бъдат оставени на кожата (кремове, млека, лосиони, които не се изплакват), предозирането на глицерин (над 10%) може да има изсушаващ ефект върху кожата, за разлика от желания ефект. Освен това, повече от 10%, глицерин като цяло ще неприятно усещане. За крем за лице с добър хидратиращ ефект и приятно усещане, препоръчителната доза е между 2 и 5% растителен глицерин. Можете да увеличите дозата до 8% ако търсите специална грижа с много успокояващ ефект върху загрубели области на ръцете и краката. Глицеринът има силно абсорбиращи свойства и ако липсва влага в обръжаващата среда, започва да черпи от самата кожа. Затова не го използвайте, ако живеете на място с прекалено сух климат. Ако живеете в район с висока влажност, глицеринът е идеалната съставка за вашите хидратиращи продукти.
Производител: Gracefruit Ltd - Scotland
Предпазни мерки:
• Да се съхранява на недостъпно за деца място
• Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите, не се прилага неразреден върху кожата.
Съхранение: Да се съхранява при стайна температура, далеч от влага. Затворете бутилката.


Сертификат за анализ на Глицерин – растителен



5.00лв.

Моля изберете от наличните Опции:
Количество:
Този продукт беше добавен на Saturday 04 August, 2012.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също




Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма