"> GIZA PERFUMES
  Вальюта:    
Езык:     Български Руский English 
Сейчась в вашей корзине есть:(0) артикулы
Категории
ОЩЕ ИНФО ДЛЯ...
5.00лв.
ГЛИЦЕРИН 100% РАСТИТЕЛЕН

Глицеринът е една от най-популярните съставки, използвани в козметиката, особено в кремовете за лице. Неговото овлажняващо действие е свързано с много ясно изразените му хигроскопични свойства. Подобрява мекотата и еластичността на епидермиса. Достига до по-дълбоките части на роговия слой на епидермиса и остава там „задържайки” водата за около 24 h.
В чист вид той представлява безцветна течност, която има свойството да привлича и задържа влагата от околната среда. Именно това негово свойство се използва в грижата за косата и кожата.
Глицеринът успокоява и овлажнява без неприятното усещане за омазняване, което създават маслата, дори и най-леките и освен това създава невидим защитен слой срещу агресията на околната среда.

Растителният глицерин е неизмеримо по-ценен от синтетичния, защото се добива от кокосово или палмово масло чрез хидролиза.

Състав: глицерол (99.5%)
INCI име: Глицерин
Произход: Франция
Плътност: 01.02-01.03
Презентация: Бистра, безцветна сироповидна течност.

ПРИЛОЖЕНИЕ: идеален за всички типове кожа, особено суха и дехидратирана кожа
• Кремове и овлажнители
• Лосиони
• Гелове
• Душ-гелове
• Шампоани, балсами, маски за коса и стайлинг продукти

ДЕЙСТВИЕ:
*Укрепва защитната бариера на кожата, като по този начин я предпазва от неблагоприятни атмосферни условия и замърсяванията във въздуха.
*Стимулира излющването на мъртвата кожа. Затова след продължителна употреба на продукти с глицерин кожата става по-гладка, а луничките изсветляват.
*Прави косъма гъвкав и еластичен и особено добре се отразява на къдравите коси.
*Ускорява заздравяването на епидермиса при нараняване или кожни заболявания, при които кожата загрубява / екземи, псориазис и др./

ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ:
За да премахнете петно (плодове, чай, кафе, шоколад, червило ...) от тъкан: накиснете петното за растителен глицерин, като масажирате добре . Оставете за през нощта, след това изперете нормално

Дозировка:
• В кремове и овлажнители: 1-8% (от общото тегло на препарата)
• В шампоани и душ гелове: 1 до 10%
• В балсами за устни: 1 до 10%
Препоръчителни дози: Препоръчителни концентрации:

Препоръчителни концентрации:

Общо количество в крайната формула 2% от Растителен Глицерин 5% от Растителен Глицерин 10 % от Растителен Глицерин
за 30 гр. готов продукт 0,6 грама(0,5мл.) 1,5 грама (1,5мл.) 3 грама (2,5мл.)
за 50 гр. готов продукт 1 грам (0,8 мл.) 2,5 грама (2мл.) 5 грама (4 мл.)
за 100 гр. готов продукт 2 грама (1,6 мл.) 5 грама (4мл.) 10 грама (8мл.)
ВНИМАНИЕ: Никога не го използвайте неразреден глицерин върху кожата, защото действието му е прекалено силно и може да раздразни кожата. В продукти, предназначени да бъдат оставени на кожата (кремове, млека, лосиони, които не се изплакват), предозирането на глицерин (над 10%) може да има изсушаващ ефект върху кожата, за разлика от желания ефект. Освен това, повече от 10%, глицерин като цяло ще неприятно усещане. За крем за лице с добър хидратиращ ефект и приятно усещане, препоръчителната доза е между 2 и 5% растителен глицерин. Можете да увеличите дозата до 8% ако търсите специална грижа с много успокояващ ефект върху загрубели области на ръцете и краката. Глицеринът има силно абсорбиращи свойства и ако липсва влага в обръжаващата среда, започва да черпи от самата кожа. Затова не го използвайте, ако живеете на място с прекалено сух климат. Ако живеете в район с висока влажност, глицеринът е идеалната съставка за вашите хидратиращи продукти. Предпазни мерки: • Да се съхранява на недостъпно за деца място • Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите, не се прилага неразреден върху кожата. Съхранение: Да се съхранява при стайна температура, далеч от влага. Затворете бутилката.

Сертификат за анализ на Глицерин – растителен5.00лв.

Прошу выберите из наличных опции:
Количество:
Етот продукт добавлень на Saturday 04 August, 2012.
Контакти дистрибутори
Коментарии Вернись
Клиенты, каторые покупили етоть продукт, покупили тожеРассказать другу


Информируйте свой друг для етого продукта.
Быйстры Поиск!
Използуйте ключывые слова для поиска продуктов.
Подробый Поиск
Дизайнеры