"> GIZA PERFUMES
  Вальюта:    
Езык:     Български Руский English 
Сейчась в вашей корзине есть:(0) артикулы
Категории
ОЩЕ ИНФО ДЛЯ...
10.00лв.
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА е много ефективна, дори и в ниски дози. Тя е незаменима в грижата за зряла, както и за уморена и дехидрирана кожа.
Наименование INCI : натриев хиалуронат (хиалуронат де натрий): 100%
Качество : 100% натуралнa (от растителен произход: пшеница френски произход) - Не съдържа животински деривати
Метод на производство : ферментация с дрожди пшеница без ГМО

За получаването на Хиалуронова киселина са използвани биотехнологии, и естествени методи като ферментация, при които чрез микроорганизми (бактерии, дрожди, плесени) е извлечен крайния продукт . Този процес е за предпочитане пред традиционния добив на хиалуронова киселина от гребен на петел.
Представяне : Фин, бял прах, опакован в бурканче

*Разтворима във вода * Неразтворима в масло
Действие на хиалуроновата киселина:
* Овлажнител: привлича и задържа вода във и върху кожата
* В борбата с обезводняването: образува защитен филм върху кожата
* Напомпващ и анти-стареене ефект: Запълва линии и бръчки
* Ефект на мека и кадифена кожа
* Много добра поносимост от кожата

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на съединителната тъкан: кожа, хрущяли и синовиалната течност, роговицата ... Това е гликозаминогликан и е един от най-важните елементи на извънклетъчната матрица. Тази матрица, която включва и протеини като колаген и еластин, е в подкрепа на структурата на кожата. Хиалуроновата киселина е в състояние да привлича и задържа голямо количество вода (до 20 пъти теглото си във вода) като формира еластичен гел. Именно това придава обем и еластичност на младата кожа. С възрастта, количеството на хиалуронова киселина в кожата постепенно намалява и кожата губи своята еластичност.
Хиалуроновата киселина, вложена в козметичните продукти, не прониква пълноценно до дермата, и следователно не може да "замени" естествената хиалуронова киселина. Въпреки това, нейната изключителна способност да задържа вода я прави много привлекателна за постигане на дълбока хидратация и "заглаждане" на кожата. Хиалуроновата киселина е полимер, дизахарид и от размера на молекулите зависи, ще бъде ли в състояние да проникне по-дълбоко или по-малко в кожата. По-голямите молекули образуват филм на повърхността на кожата, като възглавница напълнена с вода, която поддържа хидратацията на кожата. Този филм също има ефект "затягане" и изглаждане на повърхността на кожата и бръчките. По-малките молекули, проникват в по-горните слоеве на епидермиса и там привличат и задържат вода, като хидратират кожата в дълбочина. Този ефект "на напомпване" също намалява появата на бръчки и фини линии.
Хиалуроновата киселина, която предлагаме е със средно молекулно тегло и с различни размери на молекулите, за да се възползвате от ефектите,споменати по-горе.

УПОТРЕБА :
Хиалуроновата киселина може да бъде включен като актив във всички формули, съдържащи вода - кремове, млека, гелове, лосиони ...
Съвет:
За да се улесни разтварянето на хиалуронова киселина, можете предварително разтваряне на необходимото количество прах в малко количество вода или хидрозол (= количество вода най-малко 10 пъти размера на хиалуронова киселина, или около 1 мл вода за 0,1 грама на хиалуронова киселина, например). Оставете докато се получи гел и едва тогава може да го добавите в своята козметика.
Някои идеи :
* Интензивен хидратиращ крем
* Анти-бръчки и анти-стареене
* Гелове "тензор" (очи и устни, овално лице)
Препоръчителни концентрации:

Общо количество в крайната формула 0,1% хиалуронова киселина 0,3% хиалуронова киселина 0,5% хиалуронова киселина
за 30 гр. готов продукт 0,03 грама 0,09 грама 0,15 грама
за 50 гр. готов продукт 0,05 грама 0,15 грама 0,25 грама
за 100 гр. готов продукт 0,10 грама 0,30 грама 0,50 грама


10.00лв.

Прошу выберите из наличных опции:
Количество:
Етот продукт добавлень на Thursday 07 April, 2011.
Контакти дистрибутори
Коментарии Вернись
Клиенты, каторые покупили етоть продукт, покупили тоже
Рассказать другу


Информируйте свой друг для етого продукта.
Быйстры Поиск!
Използуйте ключывые слова для поиска продуктов.
Подробый Поиск
Дизайнеры