"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
12.00лв.
Розов Лотос Атар: IA17

Извлечени от любимите цветя на Бога, розов цвят на Лотос, е леко сладък Атар с меко топло сияние. Този Атар е широко използван като парфюм за духовно просветление. Освен това се използва в парфюмерията и козметичната индустрия и като продукт за ароматерапия.
Nelumbo nucifera е бил използван в медицината, грижата за красотата и много други цели. Цветът на Лотос обикновено живее над водната повърхност, с корените под водата дълбоко в почвата под нея.
* Предимства за кожата на тялото - Лотосът съдържа много полезни вещества като витамин В, витамин С, линолова киселина, желязо, фосфор, протеини и много други. Освен това, много от тези полезни вещества са добри за поддържане на кожата в нейната естествена красота.
* Астрингентно съединение - Тийнейджъри и понякога възрастни, които имат проблемна кожа с пъпки и / или дефекти. Етеричното масло Лотос, е леко стипчиво и може да бъде много ефективно при лечение или контрол на настоящите дефекти и пъпки.
* Като ароматерапия - Облекчава леки заболявания като студ, грип и треска, успокоява нашия нервен синдром, помага да избягнем стреса.
* Прекрасно за масаж и масло за вана. Редовното използване за масаж, ще донесе лъчезарен, здравословен цвят на кожата, ще замести мъртвата кожа с нова. Следователно, кожата ви ще изглежда млада всеки път, и ще забави процеса на ранно стареене.
* Ефективно срещу свободните радикали. Съдържанието на флавоноиди, а също и полизахаридите осигуряват антиоксиданти, противовъзпалителни, както и овлажнители на тялото ни.
* Предотвратяване на процеса на ранно стареене - Нестабилното настроение, стреса, лошите навици като пушене и пиене, са основните причини за процеса на ранно стареене. Етеричното масло Лотос, нанесено на кожата, неутрализира токсините и я прави по-здрава, сияйна, гъвкава и млада.
* Подобрява работата на мозъка – действа успокояващо, засилва концентрацията * Подобрява дишането - Масло от Лотос има отличителен аромат. Той е уникален и способен облекчи и улесни работата на дихателната система. Намалява стреса, подобрява настроението, а често увеличава и либидото.
* Добро за сърцето - Съдържа вещества, които са кардиотоник. Контролира кръвното налягане
* Анти тревожност - Създава усещане за благоденствие – успокоява мислита, ума, душата и психиката.
К-во: 5мл
Опаковка: тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер.
Да се пази от деца
Произведено Индия12.00лв.

Моля изберете от наличните Опции:
Количество:
Този продукт беше добавен на Thursday 24 June, 2010.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма