"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
12.00лв.
Жасмин Sambac Атар: IA09

Жасмин Sambac Атар (Mogra Атар) е един завладяващ аромат на жасмин в база от сандалово дърво . Това Атар се използва масово в парфюмерията. Тъй като Жасмин Sambac е абсолютно натурален Атар, той се използва и за да добавите уникален екзотичен аромат в козметични продукти за грижа за кожата.

Ботаническо Име: Жасмин Sambacum Натурален продукт от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа. Не съдържа химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Аромат: сладък, пикантен, с еротични нюанси Това е аромат на лекотата, благополучието, доброто настроение ;
Летливост: ниска ;
Действие: Маслото от жасмин, даже и в 10% концентрация влияе положително на нервната система – стимулира дейността на главния мозък, отстранява депресия, апатия и безразличие. Създава чувство на увереност и оптимизъм. Маслото великолепно помага при постменструален синдром, гинекологични заболявания, нормализира менструалния цикъл, отстранява даже родилни болки. Стимулира лактацията. То влияе положително на ендокринната система на човека, стимулира отделянето на хормоните инсулин, тироксин и триодтиронин, повишава нивото на кортизол и полови хормони. Силен афродизиак. Еротичното въздействие на маслото е изразено в усилване на половото влечение, отстранява фригидност, импотенция и преждевременна еякулация.
В козметиката маслото от жасмин се използва за обогатяване на козметични средства, предназначени за суха и чувствителна кожа. Маслото увеличава еластичността на кожата, спомага за отстраняване на белези и стрии, отстранява дерматити, екземи, алергични обриви, има подмладяващ и освежаващ ефект, леко избелва кожата. Укрепва имунитета. Подобрява кръвообращението, премахва спазми, ефикасно при заболявания на дихателната система. Висока антииоксидантна, антиканцерогенна и радиопротекторна активност на маслото, проявява антиканцерогенно действие, действа като радиопротектор, има висока антиоксидантна активност, повишава понижените концентрации на тироксин, кортизол, прогестерон, естрадиол, тестотерон, нормализира пониженото съдържание на инсулин, тироксин, триодтиронин.
Показания понижена умствена и физическа работоспособност; импотенция и фригидност; хронични възпалителни заболявания; профилактика на отоци; малки радиационни поражения; екзема, дерматити; хипотиреоз и хепиртиреоз; захарен диабет; ОРЗ, грип, пресипнал глас; депресия и безсъние; дисменорея (болезнени менструации), ПМС, дисфункция на яйчниците; суха, чувствителна, раздразнена кожа;
Противопоказно Противопоказания: да не се прилага в първите четири месеца на бременност!
Внимание! Не се препоръчва за бременни! Забранено за вътрешна употреба! Да се пази от деца! Опаковката да се съхранява далече от топлинни източници и пряка слънчева светлина без продължителен достъп на въздух до концентрата.
К-во: 5мл
Опаковка: тъмно стъклено флаконче, с вграден капкомер.
Да се пази от деца
Произведено Индия

Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайта не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!


12.00лв.

Моля изберете от наличните Опции:
Количество:
Този продукт беше добавен на Thursday 24 June, 2010.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма