"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
5.00лв.
Нежен, чист и топъл, еротичен, флорален, с леки зелени нюанси, завладяващ. Напомня свежестта на мека чиста кожа. Афродизиак. Използва се предимно в сърцето и базата на парфюмната смес.
Сила на първоначалния аромат: средно силна, отчетлива но мека.
Употреба: Широка употреба в парфюмерията, като база или сърцевина за парфюм. Много ценен заради качествата му на фиксатор на останалите ароматни съставки – засилва ароматите и увеличава тяхната дълготрайност. Една или две капки, добавени във вашия парфюм, ще го направят чувствен и неповторим! .
Още в древността този аромат е използван за усилване на чувствените възприятия, сетивността и сексуалната енергия, а най-впечатляващо е, че е еднакво харесван от мъже и от жени..
Възможна употреба:.
В арома лампа или за масаж, като афродизиак. Повишава либидото, усилва половото влечение, поражда усещане за жизненост..
.
ВНИМАНИЕ: Този продукт е концентриран! Не го употребявайте неразреден директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !.
Предназначение: Като парфюм, притежава качествата на силен афродизиак! Като добавка в боди лосион или шампоан. В масажно масло – няколко капки. Ароматерапия - Бял мускус - пробужда сетивата, стимулира сетивносттта и сексуалната енергия..
* Можете да разредите ароматното масло със спирт, за да си направите спрей форма на парфюм - в дозировка от около 20 до 30 на сто. Създавате вашия личен парфюм..
*Ако сте почитатели на парфюмите без алкохол, можете да си направите такъв, като използвате уникалното масло от Жожоба, или някакво леко, бързо попиващо масло, като Гроздови семки, в което да добавите този аромат..
Друг вариант за парфюм без алкохол е да използвате Циклометикон - фиксатор и носител на парфюмните аромати. Той е вид силикон, бързо попиващ, немазен и съхраняващ влагата в кожата..
*Опитайте и с Изопропил миристат - прекрасен фиксатор на аромати и отличен носител на парфюмна композиция..
* Можете да използвате ароматното масло за ароматизиране на помещения - в аромалампа или като спрей..
* Можете да си приготвите спрей за дрехи, смесен с Polysorbate 20 и вода. * Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др..
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 - 5%)..
Създайте свой собствен парфюм! Изразете себе си!.
Пазете от деца!.
Количество: 5мл. в тъмно аптекарско флаконче с капкомер..
Производител: UK.
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои ароматни масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист!


5.00лв.

Този продукт беше добавен на Saturday 02 December, 2017.
 | Catalog_bg | 
Contacts
Коментари Назад
Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма