"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
GIZA PERFUMES » ОН-ЛАЙН МАГАЗИН ЗА НАТУРАЛНИ ПАРФЮМИ » РАСТИТЕЛНИ МАСЛА » Базови
Масла
» » МАСЛО ОТ ТАМАНУ - студено пресовано - 10мл
7.00лв.
Съдържание (INCI):
Студено пресовано масло от таману (Calophyllum Inophyllum Seed Oil).
Има силно антибактериално, противовъзпалително, противогъбично действие. Чудесно при слънчеви изгаряния, белези, обриви, порезни рани и охлузвания, ухапвания от насекоми;

Употреба:
* В дерматологията:
- за лечение на акне , екзема , псориазис , изгаряния , възпаления ,стрии, различни дерматити.
- за суха , чувствителна и проблемна кожа , особено с обрив и сърбеж на тялото при деца и възрастни хора.
* В козметиката:
- за предотвратяване на стареенето на кожата и премахване на бръчки .
- подхранващо средство и овлажнител за коса , особено суха и изтощена. То допринася за укрепването и растежа на косата и ноктите.
- Овлажняващо действие: идеално за рехидратиране и съживяване на суха или увредена кожа
- за лечение на разширени вени, хемороиди, повърхностен флебит, розацея и други циркулаторни проблеми.
- за масаж и като аналгетик , за лечение на заболявания на опорно - двигателния апарат ( ревматизъм , артрит , артроза ) и при контузии за отстраняване на хематоми .
- приложено за масаж, маслото има аналгетични свойства и се използва за облекчаване на невралгия, неврит, херпес зостер, ревматизъм, болки в ставите, навяхвания, тендинит, болки в гърба и ишиас.
- като околоочен серум, помага за намаляване на фини бръчици.
- за предотвратяване на подсичане на нежната бебешка кожа. Попива бързо, без да оставя мазни следи
Предназначение: За всички типове кожа.

Начин на употреба: Малко количество от чисто масло се втрива до попиване в проблемния участък. В комбинация с други растителни масла за масаж. Като базово масло в комбинация с етерични масла.
Маслото може да се прилага и чисто, неразредено, директно върху кожата. Обикновено се смесва с други масла. Традиционно се разрежда с други медицински или козметични масла (например 90% кокосово масло, 10% тaману).
Няма съобщения за нежелани лекарствени реакции, дължащи се на прилагането му.

Внимание: Само за външна употреба - има лек антикоагулантен ефект!!!
Произход: Виетнам
Опаковка: стъклен флакон 10 мл, 50мл
Съхранение:при температура от 5 до 25 °С, защитено от пряка слънчева светлина. След отваряне да се съхранява в хладилник.
ВАЖНО:
Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.


7.00лв.

Този продукт беше добавен на Saturday 10 September, 2016.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма