"> GIZA PERFUMES
  Вальюта:    
Езык:     Български Руский English 
Сейчась в вашей корзине есть:(0) артикулы
Категории
ОЩЕ ИНФО ДЛЯ...
GIZA PERFUMES » ОН-ЛАЙН МАГАЗИН ДЛЯ Натуральные Духи » Holland » » Комплект "Моят Парфюм"+ Подарък - за Експериментатори
27.00лв.
Комплект "Моят Парфюм"+ Подарък - за Експериментатори СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН ПАРФЮМ ! НАПРАВЕТЕ ЛЮБИМИЯ СИ АРОМАТ УНИКАЛЕН !

Комплектът включва:
* Парфюмна Основа по избор - 10мл.
* Парфюмни нотки по избор 3бр. по 5мл.
* Подарък - Флакон за парфюм с ролка -12мл.

Парфюмните Основи, предлагани от нас, са смеси от предимно етерични масла и ароматни химикали. Това са готови парфюмни композиции, които притежават определена насоченост ( Цветна, Ориенталска, Унисекс, Акватична, Дървесна и т. н.) Макар че са сравнително семпли, могат да се използват направо като парфюм - концентрат. Може и да се превърнат в богати и многопластови парфми, като към тях се добавят различни аромати от нашите колекции.

Нашите Парфюмни Основи могат да се смесват в почти безкрайни комбинации за получаване на индивидуални и само ваши, специфични концентрирани парфюми. Създайте свой собствен парфюм! Изразете себе си!

Какво е необходимо да направите?
Голяма част от вашия уникален парфюм-концентрат трябва да се състои на Парфюмна Основа или смес от Парфюмни Основи - около 90%.
За получаване на специални уникални ефекти, заобленост и дълбочина - добавяте малък процент (средно 1 - 10%) единични аромати от нашата колекция за Парфюмери.

Пример за една проста рецепта:
''ФАНТАЗИЯ ЦВЕТЯ'' - 8 части
Муск - 1част
Сандал - 1част

От тук нататък, трябва да разредите вашия концентрат със спирт или с масло от Жожоба, в желаното от вас съотношение - обикновенно 20-30% за спрей парфюм.

Един съвет:
Работете с малки количества!

Какво още можете......
* Можете да го използвате за ароматизиране на помещения или дрехи, смесен с Polysorbate 20 и вода.
* Можете да ароматизирате вече готов козметичен продукт – лосион или крем за тяло, шампоан и др.
* Ако направите ароматизирани свещи или кремове или сапуни или друг козметичен продукт, можете да използвате концентрат (в средна доза от 1 - 5%).

Понякога при комбинация от бази, сместа може да помътнее. В такъв случай е препоръчително да се охлади до 2-5 C и след това да се филтрира .

ВНИМАНИЕ: Тези продукти са концентрирани! Не ги употребявайте неразредени директно върху кожата, защото може да причини раздразнение !
Пазете от деца!
Производител: Tokos -Холандия


27.00лв.

Прошу выберите из наличных опции:
Вид:
Етот продукт добавлень на Friday 01 November, 2013.
Контакти дистрибутори
Коментарии Вернись
Рассказать другу


Информируйте свой друг для етого продукта.
Быйстры Поиск!
Използуйте ключывые слова для поиска продуктов.
Подробый Поиск
Дизайнеры