"> GIZA PERFUMES
  Currencies:    
language:     Български Руский English 
now in your cart (0) items
Categories
MORE INFO ABOUT:
GIZA PERFUMES » NATURAL PERFUMES ON-LINE STORE » UK » » Eтерично Масло Сладка Бреза / Betula lenta /
6.00лв.
Това масло се използва основно за лечение на ставни и мускулни болки. Той има мощни облекчаващи болката, противовъзпалителни и анти-спазматични свойства, които са полезни за състояния като лумбаго, ишиас, невралгия, подагра и фибромиалгия и др. Може да се използва в смеси за масаж и също често се добавя към мехлеми и кремове за облекчаване на болки и страдания. Използва за инхалации при респираторни заболявания, за освобождаване на дихателните пътища, изчистване на синусите и стимулира ума. Той има детоксикиращи и диуретични свойства, помага да се стимулира кръвообращението, подобрява храносмилането и може да намали целулита чрез загряване и насърчаване на изпотяването.
Аромат: сладък, остър, ментов, леко камфоров аромат.

Ползи за здравето на етеричното масло от Сладка Бреза – Betula lenta
Основните съставки на това масло са салициловата киселина, (позната като активната съставка в аспирин), метил салицилат, бетулен и бетуленол

* Антисептик и Дезинфектант
Това са две от най-важните свойства на маслото от Сладка Бреза. Компонентите, отговорни за тези свойства са салицилова киселина и метил салицилат, две добре известни противобактериални и бактерициди в света на медицината. Те предпазват кожата от бактериални и гъбични инфекции.

* Антидепресант и Стимулант
Birch Oil е стимулант от природата. То стимулира нервната, кръвоносната, храносмилателната и отделителната системи. Той също така стимулира жлезите с вътрешна секреция, повишава секретирането на ензими и основни хормони. Това може да изиграе положителна роля при заболявания, свързани с неправилната секреция на хормони, включително диабет, където засиленото производство на инсулин ще помогне за понижаване на нивата на кръвната захар.

* Антипирептик
Помага за намаляване на телесната температура по време на треска чрез насърчаване на изпотяването. Премахва токсините от тялото чрез потта по време на треска.

* Обезболяващо и Спазмолитично
Полезно за намаляване на болката в ставите и мускулите, както и болка, свързана с главоболие и зъбобол. Облекчава спазмите в тялото.

* Антиревматично и Антиартритно
Тъй като стимулира кръвоносна система и подобрява кръвообращението, масло от Бреза дарява облекчение при заболявания, свързани с неправилното кръвообращение като оток (подуване), ревматизъм, и артрит. Детоксикиращата способност на маслото от бреза е много важна, тъй като премахва токсините от тялото, а те са първопричината за тези заболявания на кръвообращението.

* За Кожата:
Често се използва в препарати за проблемна кожа и като омекотител на кожата. Има стягащо действие и може да се използва като тонер, за да затегнете порите и за намаляване на бръчките. Има антисептични, дезинфекционни свойства, които могат да защитават кожата от бактериални и гъбични инфекции.

* За Ума:
Етеричното масло от Сладка Бреза може да стимулира нервната система и да отстрани чувството на депресия.
Съчетава се добре с:
Цитрусови масла, кедрово дърво, сандалово дърво и палисандър.

Безопасност Забележка:
Етеричното масло от Сладка Бреза може да предизвика дразнене на кожата. Винаги трябва да се използва с повишено внимание и разредено с базово масло. Неговата основна съставна част е метилсалицилат (активната съставка в аспирин), така че не трябва да се използва от всеки, който е чувствителен / алергични към аспирин, има проблеми с черния дроб, приема лекарства за разреждане на кръвта, има епилепсия или е обект на припадъци. Също така трябва да се избягва при деца и по време на бременност или кърмене. Задължително направете тест за алергичност, преди употреба!
Забранено за вътрешна употреба!
К-во: 5мл; 10мл, в тъмно аптекарско флаконче, с вграден капкомер
Съхранение: Добре затворено, далеч от пряка слънчева светлина. Да се пази далеч от деца!
Забележка: Посочените рецепти са ориентировъчни и безопасни за здравето. Въпреки това прекомерната или неправилна употреба на някои етерични масла може да предизвика индивидуални алергични реакции. Това е обща информация за ароматерапията и масажните терапии и не заменя консултацията със специалист! Сайта не носи отговорност за неправилно проведено самолечение!


6.00лв.

Please select from the Available Options:
Quantity:
This product was added to our catalog on Tuesday 10 November, 2015.
Контакти дистрибутори
Reviews Back
Tell A Friend


Tell someone you know about this product.
Quick Find
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Designers