"> GIZA PERFUMES
  Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
35.00лв.
Флакон за Парфюм#B12 ;

Модел: Златна Купа ;
Колекция: Арабски Нощи ;


Всички продукти в тази категория са изработени от висок клас Немско "Pirex" стъкло (технология за производтво на боросиликатно стъкло) - да не се бърка с "сода" стъкло.
Всеки артикул е изработен по древната техника на "духано" стъкло и е подгряван най-малко 3 пъти без да са изпичани в пещ или фурна.
Те са ръчно обрисувани с използване на техниката "студена живопис" и са обкантени с 22 карата злато.
Египетските занаятчии използват нетоксични бои на водна основа за стъкло и кристал. Боите могат да бъдат прилагани с четка, въздушно пулверизиране (също с духане) и др. Използват се също богати инкрустации, които са постигнати не с традиционната техника на шлайф, където инкрустациите са във вид на прорези, а чрез полагане на стъкло във вид на финна нишка и линията на гравюрата се усеща изпъкнала на допир и е позлатена с 22 Карата злато.
Резултата е продукт с непреходно за идните години качествено. Многообразието от стилове е огромно - няма два идентични парфюмни флакона - тъй като всеки е уникален артистичен продукт.
Днес тези парфюмни флакони се използват за съхранение на парфюми без алкохол, ароматните масла за тяло, за вана, за ароматерапия или просто за красиво допълнение към вашата колекция или интериора на дома.
Всичко директно от Кайро от занаятчиите в Кхан Кхалили.


35.00лв.

Моля изберете от наличните Опции:
Големина:
Цвят:
Този продукт беше добавен на Thursday 02 July, 2009.
Контакти дистрибутори
Коментари Назад
Сподели с приятел


Информирайте свой приятел за този продукт.
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма