Валута:    
Език:     Български Руский English 
Сега във вашата кошница има (0) артикули
Категории
ОЩЕ ИНФО ЗА...
ПАРФЮМИ БЕЗ АЛКОХОЛ

"GIZA PERFUMES" е български сайт за продажба на:
* Парфюми без алкохол - (във вид на маслена есенция).
* Tрадиционни Индийски Атари, Мускуси, Амбра - директен внос от Индия.
* Ароматни масла – за композиране на парфюми, за аромаризиране на козметични продукти и помещения.

* Забележка: Всички търговски марки са собственост на техните парфюмни къщи. Ние не сме свързани и не представляваме нито една от тях. Използването имената на всички марки е единствено и само като ориентир.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПАРФЮМИТЕ БЕЗ АЛКОХОЛ
Парфюмните есенции са неразредени сложни парфюмни композиции. Поради това, те са с много по-гъста консистенция от разредения парфюми. Ето защо са наречени също така парфюмни масла.

Парфюмните масла са напълно различни от така наречените "етерични масла", които са просто маслен екстракт, добит най-често от части на дадено растение. У етерични масла липсва онази изтънченост и баланс характерни за парфюмните масла.

И разбира се, нашите парфюми без алкохол са един свят , които няма нищо общо с този на евтините парфюми, създадени със синтетични аромати в имитация на различни търговски аромати. В наши дни най-ниския сектор на пазара е наводнен с такива наливни парфюми примесени с химикали.

Защо Парфюм без Алкохол?
В цялата търговската мрежа "Парфюмите" са в действителност парфюмни масла с пълнители и консерванти. Пълнителите обикновено са алкохол и вода.

Защо парфюмерийните компании добавят алкохол?
Основното действие на алкохола е че "кара" парфюмните масла да се изпаряват значително по-бързо, отколкото те биха го направили сами по себе си, като увлича ароматните молекули, понякога и до 15 пъти по-бързо.

Това дава усещането, че парфюмът е значително по-силен, отколкото е в действителност. Това също така обяснява защо аромата на парфюма избледнява драстично в рамките на един или два часа.

Парфюмните масла са естествено ниско-летливи. Те попиват в кожата, задържат се там и освобождават ароматните съставки в продължение на 6 до 24 часа, с почти еднакъв интензитет в зависимост от вида, влажността и топлината, излъчвана от кожата, както и от типа парфюм - цитрусовите тип парфюм е с по-ниска трайност от ориенталски тип.

Натуралните ароматни масла са далеч по-изтънчени, отколкото парфюма с пълнители.
Те нямат агресията и интензитета на алкохолните парфюми, но са много по-трайни и балансирани.
Те заемат само вашето собствено лично пространство, като оставят лека диря само на местата, които сте избрали.

Втората причина за всички тези пълнители е маркетинговата стратегия. По-голям флакон, съдържащ аромат плюс пълнители на сравнително ниска цена, изглежда много по-добре, отколкото малко флаконче с чисто масло на по- висока стойност.
Ето защо е толкова важна опаковката. Често тя е на по-висока стойност от съдържанието.

Така постепенно маркетинговата и рекламна стратегия на парфюмерийните компании ни приучават да обръщаме по-голямо внимание на опаковката отколкото на съдържанието и да забравим кое е по-важното.

Чести проблеми с алкохола в парфюма
    * Алкохолът може да убие или да замаскира някои от фините аромати.
    * Етиловият алкохол е най-популярният алкохол, използван като добавка. Той е изключително каустичен. Много хора, които смятат, че са алергични към парфюмите, всъщност са алергични към алкохола, добавян към парфюма.
    * Алкохолът има изключително изсушаващо въздействие, отнема влагата от тялото и така оказва пагубно влияние върху цялата клетъчна структура.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ В МАГАЗИН

Giza Perfumes Logo
Продължи
- Добави към del.icio.us - Добави към Digg - Добави към Yahoo myWeb - Добави към Spurl - Добави към furl - Добави към Ask - Добави към Squidoo - Добави към Simpy - Добави към Reddit - Добави към ma.gnolia - TITLE_FACEBOOK_BOOKMARK - Добави към Google Отметки - Tweet This
Бързо Търсене!
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Подробно Търсене
Страна Произход
Тип на Парфюма